Parc HOME       LOCATIE       WONINGEN       PARTNERS       DOWNLOADS & VR       INTERESSE?        CONTACT    
    Clinckenbergh          
           
   

 

Interesse?

   
   


Neem contact op met één van de makelaars voor een afspraak of actuele informatie over het appartement van uw keuze in Parc Clinckenbergh. Er zijn appartementen te koop vanaf een vrij op naam prijs van € 199.500,-.
  CONTACTGEVENS MAKELAARS
 
  PLATTEGRONDEN EN BOUWNUMMERS
 
  PRIJSLIJST PARC CLINCKENBERGH
 
   
   


Indien het appartement van uw keuze nog beschikbaar is, dan volgt een afspraak bij de makelaar op kantoor. En mocht het appartement van uw keuze helaas al onder optie staan, dan kunnen we u op de reservelijst plaatsen of kijken naar een ander passend appartement.

RabobankRabobank preferred supplier
Crossing Borders Development heeft al een jarenlange samenwerking met Rabobank. Zij zijn ook voor dit project preferred supplier voor het geven van een goed advies en het verstrekken van hypotheken. Tijdens het gesprek bij de makelaar kunt u nadere informatie krijgen over de scherpe rentetarieven en voorwaarden.

Uiteraard bent u vrij om indien gewenst een andere hypotheekverstrekker te kiezen.
   
               
   

Makelaar:

Makelaar:

Ontwikkelaar:

Bouwbedrijf:

   
               
   

Peter van den Top Makelaardij

Makelaar Ditters Crossing Borders Development Bouwbedrijf Van Ree    
    Facebook  Instagram  Facebook  Instagram  Linkedin Facebook  Instagram  Linkedin Facebook  Linkedin    
         
    De op deze website weergegeven informatie is bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend. De getoonde informatie kan nimmer worden aangemerkt als een aanbod en is niet bedoeld ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en risico. Lees hier onze privacyverklaring.